Održana izložba fotografija “Bespućima Papuka”

objavljeno u: Fotoklub Oppidum, Izložba | 0

Iz dubina nekadašnjeg Panonskog mora izdiže se raskošni Papuk, koji svojom raznolikošću i ljepotom svakodnevno mami mnoge avanturiste i zaljubljenike u prirodu. Kako tu čarobnu slavonsku planinu vide tri mlada fotografa-amatera: Ivana, Ana i Marko, saznali smo u petak 20.12.2019. u Udruzi Oppidum. Koliko je ovo područje jedinstveno i geološki raznoliko, te kakvom se sve florom i faunom može podičiti, prezentirao je biolog Marko Doboš u kratkom predavanju o bioraznolikosti Papuka.

Autori izložbe bili su:
Marko Doboš
Biolog, fotograf, kipar i biciklist. Papuk obilazi uzduž i poprijeko cijeli život. Rodom Jakšićanin, trenutno radi i živi u Zagrebu.
Ivana Kuna Raguž
Nastavnica engleskog jezika danju, dizajnerica nakita noću. Slobodno vrijeme krati uz filmove, glazbu i knjige, uz neizostavno društvo svojih mačaka. Voli putovanja, prirodu i šetnje Papukom.
Ana Obst
Slavonka koja trenutno istražuje zelena irska prostranstva, ali se uvijek rado vraća u svoju Zlatnu dolinu. Radi i živi u Dublinu. Ljubiteljica jeseni, dugih šetnji, kave, dobre glazbe, knjige i filma, prirode općenito i naravno fotografije.