Foto natječaj “Krajolici 2017”

objavljeno u: Fotoklub Oppidum, Natječaj | 0

Fotoklub Oppidum organizira foto natječaj na temu „Krajolici“. Pozivamo sve fotografe amatere i profesionalce da pošalju svoju najbolju fotografiju na zadanu temu. Nakon natječaja najbolje ocjenjene fotografije bit će izložene na u Galeriji Ciraki 8. prosinca 2017. godine (predvorje Gradskog kazališta Požega, Trg Svetog Trojstva 20, Požega), a sve primljene fotografije koje odgovaraju pravilima natječaja bit će objavljene na Facebook stranici Fotokluba.
Natječaj je otvoren do 26. studenog 2017. godine.

Pravila foto-natječaja:
1. Fotografija može biti snimljena isključivo fotoaparatom.
2. Svaki autor može poslati samo jednu fotografiju.
3.Autori ne moraju biti članovi Fotokluba Oppidum, natječaj je otvoren za sve.
4. Fotografije moraju biti na temu „Krajolika“. Osim prirode, dozvoljeni su prikazi ljudi i ljudskih intervencija u krajolik, urbanih ili industrijskih područja i slično.
5. Fotografije koje su neprimjernog sadržaja neće biti objavljene.
6. Obrada fotografija u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenoga sadržaja.
7. Fotografije mogu biti u boji, monokromatske ili crno-bijele.
8. Fotografije treba poslati isključivo u digitalnom obliku u jpg ili jpeg formatu i visokoj razlučivosti (barem 2500 piksela po većoj dimenziji fotografije) kao prilog poruci elektroničke pošte na adresu: fotonatjecaj.oppidum@gmail.com
9. Uz fotografiju autor je obavezan u poruci elektroničke pošte napisati slijedeće podatke:
svoje ime i prezime te broj telefona, naslov fotografije, vrijeme i mjesto snimanja fotografije.
10. Prijave na natječaj traju do nedjelje 26. studenoga u 24.00.
11. Natječaj nije nagradni: sudionici natječaja ne osvajaju nikakvu nagradu osim predstavljanja najuspješnijih radova na grupnoj izložbi u Galeriji Ciraki.
12. Izbor najuspješnijih radova za izložbu izvršit će žiri u sastavu: Vlatko Šplihal, fotograf, član Fotokluba Kadar iz Slavonskog Broda, Snježana Mekić-Delić, slikarica, Mislav Popović, fotograf, Domagoj Zarić, fotograf.
13. Žiri će najkasnije do 30.studenog 2017. godine odabrati najuspješnije radove i objaviti rezultate.
14. Organizator će koristiti prijavljene fotografije za poticanje i unapređivanje fotografskog stvaralaštva.
15. Autor slanjem fotografije daje suglasnost organizatoru natječaja da bez naknade može objavljivati prijavljene fotografije uz jasan potpis autora, a u svrhu promocije natječaja i autora.

Radujemo se vašim fotografijama!